Actuele werkzaamheden

Tot en met eind 2023: Werkzaamheden Voorweg
Tot en met zomer 2024: Aanleg Bieslookweg


Reconstructie Voorweg

Sinds eind 2022 wordt aan de Voorweg gewerkt. De reconstructie is onderdeel van de nieuwe infrastructuur op Nieuw Reijerwaard. De Voorweg was eerst in gebruik als weg voor woningen en vooral agrarische bedrijven. Inmiddels hebben deze woningen plaatsgemaakt voor agro/vers/food-bedrijven. Daarom zijn veranderingen aan de Voorweg nodig.

In december 2022 is gestart met werkzaamheden aan de kabels en leidingen. Daarna is aannemer Mouwrik Waardenburg begonnen met het verwijderen van de oude wegfundering.

Vanwege de werkzaamheden is de bushalte aan de Peterselieweg komen te vervallen. Buslijn 187 stopt sinds de start van de werkzaamheden (eind 2022) bij de tijdelijke haltes aan de Laurierweg. Zodra de Voorweg gereed is zal de buslijn stoppen bij de nieuwe bushaltes aan de Voorweg ter hoogte van de kruising met de Peterselieweg.

Aanleg Bieslookweg

In september 2023 startte de Gemeenschappelijke Regeling Nieuw Reijerwaard (GRNR) met het bouwrijp maken van de nieuwe Bieslookweg. Hier wordt een nieuwe weg aangelegd en riolering aangebracht. De weg langs de Krommeweg wordt doorgetrokken en de watergang verbreed. De nieuwe Bieslookweg kan naar verwachting in de zomer van 2024 in gebruik worden genomen.

Meer info?
Neem contact op via mail of bel
Geef je mening