Nieuwsbericht
Deel dit bericht

Nieuwe timelapse IJsselmondse Knoop brengt eindresultaat in beeld

De vernieuwde IJsselmondse Knoop is volop in gebruik. Nu kunnen we goed zien wat het effect van de reconstructie is voor de weggebruikers. 

Tijdens de werkzaamheden is vanaf het gebouw van het waterschap Hollandse Delta met een speciale camera gefilmd. Anderhalf jaar lang heeft de camera beelden gemaakt van de veranderingen van de IJsselmondse Knoop. Van al die beelden hebben we nu één film gemaakt, waarin de totale reconstructie terug te zien is.

De timelapse laat de belangrijkste hoogtepunten zien, met als eindresultaat een dubbele kruising met verkeerslichten en extra opstelstroken voor de aansluitingen Verenambachtseweg, IJsselmondse Randweg, Dierensteinweg en Verbindingsweg, een directe aansluiting van de Verbindingsweg op de Verenambachtseweg, en twee nieuwe fietsonderdoorgangen met bijbehorende kunst op de wanden.

Benieuwd naar de timelapse? Bekijk hem hier.

Geef je mening