Nieuwsbericht
Deel dit bericht

Update: reconstructie Voorweg vertraagd

Sinds eind 2022 vinden er aan de Voorweg verschillende werkzaamheden plaats. Vanaf december 2022 zijn de nutspartijen bezig met werkzaamheden aan de kabels en leidingen. Wegens vertraging van deze werkzaamheden schuift de planning van de reconstructie aan de Voorweg op. De reconstructie kan pas worden uitgevoerd nadat alle kabel- en leidingwerkzaamheden zijn uitgevoerd.

Slecht weer en vertraagde leveringen
De vertraging is onder andere ontstaan door een vertraagde levering van het transformatorstation (een onderdeel in het elektriciteitsnet). Ook het weer speelt een rol bij de vertragingen; het natte voorjaar was niet behulpzaam bij de werkzaamheden diep in de grond. De werkzaamheden aan de reconstructie van de Voorweg worden verplaatst tot na de bouwvak (van 24 juli tot en met 11 augustus 2023). Naar verwachting zijn de werkzaamheden aan de Voorweg in het najaar van 2023 afgerond.

Geef je mening