Nieuwsbericht
Deel dit bericht

Nieuwe bewegwijzeringsborden op de IJsselmondse Knoop

Werkzaamheden IJsselmondse Knoop

Op en rondom de IJsselmondse Knoop worden alle bewegwijzeringsborden vervangen. Door de reconstructie van de IJsselmondse Knoop is er veel gewijzigd aan de weg, hierdoor zijn ook de rijrichtingen veranderd. Daarom gaat bouwbedrijf Heijmans in opdracht van de Nationale Bewegwijzeringsdienst in het gebied aan de slag met het ophangen van de nieuwe borden.

Het plaatsen van de borden loopt van 6 maart tot en met de week van 8 mei. Dit kan tot kortstondige hinder leiden, maar er zijn voor het plaatsen van de borden geen afsluitingen nodig. Het grootste gedeelte van de bebording op de IJsselmondse Knoop hangt op dit moment al, die zijn meegenomen in de laatste afsluitingen in december.

Geef je mening