Nieuwsbericht
Deel dit bericht

Betere bereikbaarheid: vermelding DFP I, II en III op bewegwijzeringsborden

Op de IJsselmondse Knoop zijn deze maand de bewegwijzeringsborden aangebracht door de Nationale Bewegwijzeringsdienst. Dit is onderdeel van het vervangen van een groot aantal bewegwijzeringsborden in en rondom de IJsselmondse Knoop. Begin 2023 (medio februari) wordt de rest van de bewegwijzeringsborden opgehangen.

Op de borden is de vermelding van Dutch Fresh Port I, Dutch Fresh Port II en Dutch Fresh Port III te zien. Dutch Fresh Port is de naam van de bedrijventerreinen Nieuw Reijerwaard,  BT-Oost en Verenambacht samen. Waar het terrein nu nog in ontwikkeling is en in de buurt bekend staat als Nieuw Reijerwaard, wordt over alle terreinen straks gecommuniceerd als het overkoepelende geheel Dutch Fresh Port.

De gebieden worden middels de bewegwijzeringsborden onderverdeeld in drie delen. Onder Dutch Fresh Port I vallen groente- en fruitbedrijf The Greenery en bedrijventerrein Dierenstein, op Dutch Fresh Port II zijn Gebroken Meeldijk, het Handelscentrum, Ziedewij en de Handelsweg te vinden. Het bedrijventerrein Nieuw Reijerwaard valt onder Dutch Fresh Port III. Als de werkzaamheden zijn afgerond wordt al vanaf de rijksweg verwezen naar Dutch Fresh Port.

Bekijk de deelgebieden hier.

Geef je mening