Nieuwsbericht
Deel dit bericht

Aandacht voor werkzaamheden en fietsomleiding IJsselmondse Knoop

Deze week heeft aannemer KWS de werkzaamheden aan de IJsselmondse Knoop weer opgestart. In de planning van de werkzaamheden staat voor dit voorjaar een omleiding voor fietsers gepland. De GRNR vroeg hier woensdagochtend 12 januari aandacht voor met de actie ‘We zien je graag’.

Fietsers, met name scholieren, kregen woensdagochtend van Tanja de Jonge (voorzitter dagelijks bestuur GRNR), Henk van der Drift (Heemraad Waterschap Hollandse Delta) en Gert-Jan Metselaar (directeur GRNR) fietslampjes uitgereikt. De GRNR laat met deze actie zien aandacht te hebben voor goede verlichting van verkeersdeelnemers op en rondom de werkzaamheden. Dit alles onder het motto ‘vrij baan voor fietsers, meer veiligheid en betere bereikbaarheid’.

Geef je mening