Nieuwsbericht
Deel dit bericht

NXR Vastgoed tekent overeenkomst voor uitbreiding op Nieuw Reijerwaard

De overeenkomst voor de uitbreiding werd op 10 oktober ondertekend door Edwin Roos (directeur NXR Vastgoed en ACH, links) en Gert-Jan Metselaar (directeur GRNR).

NXR Vastgoed gaat een tweede vestiging voor Allround Cargo Handling (ACH) bouwen aan de Selderijweg op Nieuw Reijerwaard, naast het bestaande pand dat sinds 2021 op het bedrijventerrein is gevestigd. Op dinsdag 10 oktober tekenden Edwin Roos, directeur van NXR Vastgoed en Allround Cargo Handling en Gert-Jan Metselaar, directeur van de Gemeenschappelijke Regeling Nieuw Reijerwaard (GRNR) een voorreservering voor 3,4 hectare bouwgrond. 

Allround Cargo Handling heeft vanaf de opening van het nieuwe pand in juli 2021 een stormachtige groei doorgemaakt. Edwin Roos: “Wij zien hierdoor kansen voor de toekomst en willen daarom uitbreiden op de huidige locatie.”

25 miljoen kilo noten en zuidvruchten
In het huidige pand verzorgt Allround Cargo Handling de opslag, overslag en logistiek van voedingsmiddelen. De logistieke dienstverlener is een belangrijke schakel in de voedingsketen waarin ze opereert. Op ongeveer 25.000 vierkante meter liggen tussen de 20 en 25 miljoen kilo noten en zuidvruchten in opslag. Ze zijn afkomstig van producenten uit alle delen van de wereld en zijn bestemd voor verwerkers in binnen- en buitenland.

 

Geef je mening