Dutch Fresh Port

Tijdens de ontwikkeling staat het bedrijventerrein in de omgeving bekend als Nieuw Reijerwaard. Zodra Nieuw Reijerwaard gerealiseerd is, wordt het bedrijventerrein echter commercieel in de markt gezet onder de naam Dutch Fresh Port. De sterke merkidentiteit waarmee Dutch Fresh Port zich profileert past bij de visie van het bedrijventerrein.

Het internationale gebiedsteam Dutch Fresh Port richt zich op de AgroVersFood-sector logistiek en biedt groeiruimte aan ondernemers die zich bezighouden met continue vernieuwing, slimme samenwerking en duurzaam ondernemen. Het gebied waar het bedrijventerrein Nieuw Reijerwaard is gevestigd, beschikt al over twee andere bedrijventerreinen: het Ridderkerkse bedrijventerrein Verenambacht en het Barendrechtse Bedrijventerrein Oost.

Dutch Fresh Port wordt de nieuwe naam van een samenwerking tussen de drie bedrijventerreinen. Met deze samenwerking kunnen de unieke kenmerken van het gebied, zoals de goede bereikbaarheid, beter in beeld worden gebracht bij de stakeholders.

Connect to grow

Dutch Fresh Port is het grootste AgroVersFood-cluster van Nederland. 71 procent van de Nederlandse top 50 in deze sector is hier gevestigd. Dutch Fresh Port is gebouwd op bevlogen ondernemerschap van generaties koplopers in de AgroVersFood logistiek. Het biedt groeiruimte aan succesvolle ondernemers die continu vernieuwen, slim samenwerken en duurzaam ondernemen vanzelfsprekend vinden. De nabijheid van de Rotterdamse haven en ruim arbeidspotentieel bieden een onovertroffen vestigingsklimaat.

Connect to grow is de slogan van Dutch Fresh Port. We zien de meerwaarde van samen optrekken op gebieden waar dat mogelijk is, om nóg verder te komen. Samen ondernemen, werken aan duurzaamheid, bereikbaarheid, innovatie en arbeidsmarkt en werkgelegenheid. En dat alles gericht op dat ene eindproduct waar Dutch Fresh Port bekend om is: de beste kwaliteit groente en fruit. Daaraan leveren alle ondernemers op Dutch Fresh Port hun bijdrage, of het nu om productie, verpakking, logistiek of via ondersteunende dienstverlening aan dit proces gaat.

Naar de website van Dutch Fresh Port

Meer info?
Neem contact op via mail of bel
Geef je mening