Nieuwsbericht
Deel dit bericht

Voorweg 2 januari 2024 opengesteld

Links in het midden van de foto ziet u de Voorweg, tussen de nieuwbouw van AFL Barendrecht en Jimmy's. Vanaf vrijdag is de Voorweg weer geopend.

Sinds eind 2022 is aan de Voorweg gewerkt en was de weg afgesloten voor auto’s en vrachtwagens. Op dinsdag 2 januari 2024 wordt de Voorweg weer opengesteld. Vanwege de weersomstandigheden heeft de aannemer de laatste asfaltlaag nog niet aan kunnen brengen. Deze deklaag wordt in het voorjaar aangebracht. Hiervoor moet de Voorweg worden afgesloten. Wanneer het zo ver is informeren we daarover met borden langs de weg en via deze nieuwsbrief.

Buslijn 187 stopte tijdens de werkzaamheden bij de tijdelijke haltes aan de Laurierweg. Vanaf 8 januari 2024 zal de buslijn stoppen bij de nieuwe bushaltes aan de Voorweg ter hoogte van de kruising met de Peterselieweg.

Geef je mening