Nieuwsbericht
Deel dit bericht

Wat vindt u van onze website?

Inmiddels is de website www.nieuwreijerwaard.eu ruim een half jaar online. Op de website wordt u op een laagdrempelige manier voorzien van informatie over alles wat er op en rond Nieuw Reijerwaard gebeurt. Dan gaat het bijvoorbeeld over wegwerkzaamheden in het gebied en de uitgfite van kavels. Daarnaast biedt de site meer achtergrondinformatie bij de ontwikkeling.

We horen graag uw mening over de website. Via de ‘feedback-knop’ kunt u de website een cijfer geven en laten weten waar de website moet worden verbeterd. Vindt u bijvoorbeeld het zoeksysteem handig of juist onduidelijk? En kunt u de informatie vinden die u zoekt? Het invullen van de vragen vraagt om maximaal 2 minuten tijd. De antwoorden worden volledig anoniem verwerkt.

Klik hier om direct feedback te geven.

Geef je mening