Nieuwsbericht
Deel dit bericht

Eerste steenlegging voor Jimmy’s op Nieuw Reijerwaard

Op vrijdag 17 november werd bij Jimmy’s de eerste steen gepresenteerd die binnenkort door de bouwers wordt ingemetseld. Voorzitter GRNR Henk van Os (midden) verraste samen met Gert-Jan Metselaar, directeur GRNR (rechts), de CEO van Jimmy’s Arjan Hooijmeijer (links) met een welkomstcadeau.

De nieuwbouw van Jimmy’s op Nieuw Reijerwaard vordert gestaag. Vrijdag 17 november werd de eerste steen gepresenteerd die binnenkort door de bouwers wordt ingemetseld. Het familiebedrijf gaat zich vestigen aan de Peterselieweg en opent medio 2024 de deuren van het toekomstbestendige pand.

Jimmy’s houdt zich bezig met het produceren, importeren en exporteren van food, waaronder de bekende ‘ready to eat’-popcorn. Het bedrijf focust zich op kwaliteit met duurzaam ontwikkelde producten. Ze bevatten geen conserveringsmiddelen of kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen.

In het nieuwe pand op Nieuw Reijerwaard houdt Jimmy’s zich bezig met verduurzamingsoplossingen als wind- en zonne-energie en biogas, en een speciaal gescheiden afvoersysteem voor afval-, hemel- en proceswater.

“De nieuwbouw is voor ons bedrijf een grote stap voorwaarts en zal ruimte bieden aan onze toenemende activiteiten”, zegt CEO Arjan Hooijmeijer van Jimmy’s. “Dankzij het gebruik van duurzame oplossingen zal de nieuwe bedrijfshuisvesting bovendien toekomstbestendig zijn.”

Welkomstcadeau
Henk van Os, voorzitter van de Gemeenschappelijke Regeling Nieuw Reijerwaard (GRNR), bood namens de GRNR een welkomstcadeau aan het bedrijf aan, namelijk een cheque voor een mooie luchtfoto van het nieuwe pand zodra dat geheel voltooid is.

Geef je mening