Nieuwsbericht
Deel dit bericht

Tot en met eind 2023: Reconstructie Voorweg

De reconstructie van de Voorweg is naar verwachting eind 2023 afgerond.

Sinds eind 2022 wordt aan de Voorweg gewerkt. De reconstructie is onderdeel van de nieuwe infrastructuur op Nieuw Reijerwaard. De Voorweg was eerst in gebruik als weg voor woningen en vooral agrarische bedrijven. Inmiddels hebben deze woningen plaatsgemaakt voor agro/vers/food-bedrijven. Daarom zijn veranderingen aan de Voorweg nodig.

In december 2022 is gestart met werkzaamheden aan de kabels en leidingen. Daarna is aannemer Mouwrik Waardenburg begonnen met het verwijderen van de oude wegfundering.

Vanwege de werkzaamheden is de bushalte aan de Peterselieweg komen te vervallen. Buslijn 187 stopt sinds de start van de werkzaamheden (eind 2022) bij de tijdelijke haltes aan de Laurierweg. Zodra de Voorweg gereed is zal de buslijn stoppen bij de nieuwe bushaltes aan de Voorweg ter hoogte van de kruising met de Peterselieweg.

Geef je mening