Nieuwsbericht
Deel dit bericht

Nieuw fietspad achter Van der Valk

Dankzij het nieuwe fietspad achter Van der Valk arriveren fietsers straks een stuk sneller op hun bestemming.

Achter hotel Van der Valk wordt een geheel nieuw fietspad aangelegd, dat de Krommeweg met de IJsselmondse Randweg verbindt. Dit is een lang gekoesterde wens van veel fietsers en hotel Van der Valk! Dit najaar worden de laatste puntjes op de i gezet met de aansluiting op het fietspad langs de IJsselmondse Randweg.

Fietsers die vanaf de Krommeweg richting Rotterdam komen, fietsen nu nog via de huidige route voor de inrit van Van der Valk langs. Doordat fietsers straks achter het hotel langs kunnen, scheelt dit een hoop extra meters. Met dit gemak zijn de weggebruikers straks sneller op hun bestemming.

De komst van het nieuwe fietspad zorgt voor een veiligere route voor de fietsers. Ook is het fietspad beter verbonden met het bedrijventerrein Nieuw Reijerwaard.

Geef je mening