Nieuwsbericht
Deel dit bericht

Koning Leeuw Beheer koopt 5.771 m² bouwgrond op Nieuw Reijerwaard

Koning Leeuw Beheer vestigt zich aan de Laurierweg op Nieuw Reijerwaard. Op maandag 18 september ondertekenden Leon Hooghart, directeur van Koning Leeuw Beheer en Gert-Jan Metselaar, directeur van de Gemeenschappelijke Regeling Nieuw Reijerwaard (GRNR), de koopovereenkomst voor 5.771 m² bouwgrond.

Koning Leeuw Beheer is het moederbedrijf van Van der Heiden Systems Holland, BG Door International en Belfort Projectzonwering. Deze bedrijven zijn grotendeels actief in de AGF-sector. Zij houden zich onder andere bezig met het produceren, leveren en monteren van (gasdichte) deuren en interieurs voor onder andere rijpkamers voor bananen en tropisch fruit. Ook leveren zij allerlei soorten deuren en producten voor opslag en bewaring van groenten en fruit.

Verschillende bedrijven op Nieuw Reijerwaard zijn al jaren klant van BG Door International en Van der Heiden Systems. Directeur Leon Hooghart is dan ook blij met de verhuizing naar Nieuw Reijerwaard. “Op deze manier kunnen wij onze klanten in de regio nog beter ondersteunen.”

Ook Gert-Jan Metselaar verheugt zich op de komst van de bedrijven: “De vestiging van Koning Leeuw Beheer op Nieuw Reijerwaard verbreedt het palet aan AGF-bedrijven op het bedrijventerrein. De kracht van het cluster wordt hiermee vergroot.”

Geef je mening