Nieuwsbericht
Deel dit bericht

GRNR start met aanbesteding van verkoop kavel voor een tankstation en truckparking

Nieuw Reijerwaard, 12 juni 2023 – Afgelopen vrijdag is de aanbestedingsprocedure gestart voor de verkoop van een kavel ten behoeve van een tankstation en truckparking met ten minste 100 vrachtwagenparkeerplekken aan de Basilicumweg op Nieuw Reijerwaard. Voor de totstandkoming hiervan is een kavel van ruim 5 hectare gereserveerd. De aanbesteding staat op aanbestedingssysteem TenderNed.

De Gemeenschappelijke Regeling Nieuw Reijerwaard (GRNR) nodigt partijen die mee willen werken aan de realisatie van dit integraal mobiliteitsconcept van harte uit om mee te doen aan de aanbesteding. Het plan sluit aan op de duurzame ambities van het bedrijventerrein Nieuw Reijerwaard. Voor verdere inlichtingen en inschrijving klik hier.

Geef je mening