Nieuwsbericht
Deel dit bericht

GRNR lanceert nieuwe website

De Gemeenschappelijke Regeling Nieuw Reijerwaard (GRNR) heeft de website gemoderniseerd. De website van de GRNR was verouderd en niet meer gebruiksvriendelijk. Daarom is hij in een nieuw jasje gestoken. De nieuwe website is ook geschikt voor mobiel gebruik.

Het doel van de nieuwe website is om belangstellenden op een laagdrempeliger manier te voorzien van informatie over alles wat er op en rond Nieuw Reijerwaard gebeurt. Dan gaat het bijvoorbeeld over wegwerkzaamheden in het gebied en de uitgifte van kavels. Daarnaast biedt de vernieuwde website meer achtergondinformatie bij de ontwikkeling en wordt de informatie overzichtelijker en aantrekkelijker aangeboden. De website wordt de komende periode inhoudelijk nog verder aangevuld.

De nieuwe website is te vinden via de vertrouwde link: https://www.nieuwreijerwaard.eu/. Feedback op de nieuwe website is meer dan welkom via voois@nieuwreijerwaard.eu.

Geef je mening