Nieuwsbericht
Deel dit bericht

Koning Leeuw Beheer reserveert bouwgrond op Nieuw Reijerwaard

Foto (vlnr): Leon Hooghart (directeur Koning Leeuw Beheer), Lotte Rooijakkers (GRNR) en Gert-Jan Metselaar (directeur GRNR)

Op maandag 14 maart tekende Koning Leeuw Beheer een reserveringsovereenkomst voor 5.771 m² bouwgrond op Nieuw Reijerwaard. Het bedrijf maakt plaats voor de woningbouw op De Stationstuinen bij het station in Barendrecht door te verhuizen naar Nieuw Reijerwaard.

Koning Leeuw Beheer is het moederbedrijf van Van der Heiden Systems Holland, BG Door International en Belfort Projectzonwering. Deze bedrijven zijn grotendeels actief in de AGF-sector. Zij houden zich onder andere bezig met het produceren, leveren en monteren van (gasdichte) deuren en interieurs voor onder andere rijpkamers voor bananen en tropisch fruit. Ook leveren zij alle soorten deuren en producten voor opslag en bewaring van groenten en fruit.

Verschillende bedrijven op Nieuw Reijerwaard zijn al jaren klant van BG Door International en Van der Heiden Systems. Directeur Leon Hooghart is dan ook blij met de aanstaande verhuizing naar het bedrijventerrein. “Op deze manier kunnen wij onze klanten in de regio nog beter ondersteunen.”

Geef je mening