Nieuwsbericht
Deel dit bericht

T/m zomer 2023: Voorweg afgesloten tussen Laurierweg en Peterselieweg

Tot en met de zomer van 2023 is de Voorweg tussen de Laurierweg en de Peterselieweg wegens werkzaamheden afgesloten voor het wegverkeer. Het fietspad langs de Voorweg blijft beschikbaar voor fietsers. Waar nodig worden zij via rijplaten en loopschotten om de werkzaamheden heen geleid.

De aannemer van Stedin werkt langs het fietspad aan het leggen van kabels en leidingen. Zodra de werkzaamheden aan de kabels en leidingen gereed zijn, start de GRNR met de reconstructie van de Voorweg zelf. Naar verwachting zijn deze werkzaamheden medio 2023 afgerond.

De bushalte aan de Peterselieweg is tijdelijk vervallen. Buslijn 187 stopt bij de tijdelijke haltes aan de Laurierweg. Zodra de Voorweg gereed is zal de buslijn stoppen bij de nieuwe bushaltes aan de Voorweg ter hoogte van de kruising met de Peterselieweg.

Geef je mening