Nieuwsbericht
Deel dit bericht

GRNR doet mee aan Dutch Food Week

Deze week (van 8 t/m 15 oktober) is de jaarlijkse Dutch Food Week. Tijdens deze week staan gezonde, lekkere én duurzame producten uit de agrarische sector in de schijnwerpers. Ook bij ons staat gezondheid en duurzaamheid hoog in het vaandel, daarom hield de projectorganisatie van de GRNR op vrijdag 7 oktober een gezonde lunch (met natuurlijk veel groenten en fruit), verzorgd door Café Clementine.

Tijdens Dutch Food Week wordt de positieve kracht van het voedsel uit de agrarische sector in beeld gebracht. Betrokkenen bij de foodsector delen tijdens deze week hun enthousiasme, kennis en kunde aan iedereen in Nederland door te laten zien hoe zij werken aan de productie, distributie en ontwikkeling van ons voedsel. Nieuw Reijerwaard is als onderdeel van Dutch Fresh Port een plek waar groente en fruit wordt geïmporteerd en verspreid naar bijvoorbeeld restaurants en supermarkten. Vanuit Dutch Fresh Port worden Nederland en Europa voorzien van gezond voedsel!

Meer weten over Dutch Food Week? Kijk ook op www.dutchfoodweek.nl

Geef je mening