Nieuwsbericht
Deel dit bericht

Impact Vastgoed koopt kavel van 7,1 hectare op Nieuw Reijerwaard

De Rotterdamse projectontwikkelaar Impact Vastgoed heeft onlangs de koopovereenkomst getekend voor ruim 7,1 hectare bouwgrond aan de Peterselieweg op Nieuw Reijerwaard. Medio september start aannemer Aan de Stegge met de voorbereidingen voor de bouw van een gloednieuw geautomatiseerd fulfilmentcentrum voor Picnic.

Het nieuwe fulfilmentcenter heeft een vloeroppervlak van bijna 5 hectare.

Ultramodern
De koopovereenkomst is getekend door Marco Praagman en Philip van der Ent van Impact Vastgoed. Gert-Jan Metselaar deed dit namens de Gemeenschappelijke Regeling Nieuw Reijerwaard.

Marco Praagman, technisch directeur bij Impact Vastgoed, over de definitieve koopovereenkomst: “Wij zijn blij dat we op Nieuw Reijerwaard de ideale plek hebben gevonden om voor Picnic een ultramodern fulfilmentcentrum te realiseren. De locatie is logistiek uitstekend gelegen en gericht op innovatieve ontwikkelingen. Dat zijn belangrijke pluspunten voor deze vestiging.”

Welkom
Gert-Jan Metselaar, directeur van de Gemeenschappelijke Regeling Nieuw Reijerwaard, reageert eveneens enthousiast en heet Impact Vastgoed en Picnic alvast van harte welkom. “Steeds meer vastgoedontwikkelaars en bedrijven in de vers/food/agro en aanverwante logistiek kloppen bij Nieuw Reijerwaard aan. Dit is fantastisch voor de ontwikkeling van innovatieve, duurzame ondernemingen op dit unieke bedrijventerrein.”

Geef je mening