Nieuwsbericht
Deel dit bericht

GRNR projectteam verhuist naar nieuwe werkplek aan de Voorweg 25C

Het projectteam van de Gemeenschappelijke Regeling Nieuw Reijerwaard (GRNR) werkt per 1 juli 2021 op de nieuwe locatie aan de Voorweg 25c. De verhuizing is noodzakelijk omdat de huidige keet op een kavel staat dat is verkocht aan een nieuwkomer op Nieuw Reijerwaard. De nieuwe keet blijft gevestigd aan de Voorweg tot in ieder geval medio 2030. De grond die dan vrijkomt wordt ingericht als groene zone.

Het team van de GRNR is blij met de nieuwe locatie. Directeur Gert-Jan Metselaar: “Hier kunnen we samen optimaal aan de slag om ons doel te bereiken: de ontwikkeling van Nieuw Reijerwaard naar een duurzaam bedrijventerrein binnen Dutch Fresh Port. De nieuwe werkplek biedt meer mogelijkheden om mensen te ontvangen en te laten zien wat we op Nieuw Reijerwaard willen bereiken. We hopen dat de maatregelen het snel toelaten om onze deuren weer maximaal open te stellen.”

Geef je mening