Nieuwsbericht
Deel dit bericht

AFL Barendrecht doet voorreservering van 2,2 hectare op Nieuw Reijerwaard

Op de foto van links naar rechts: De heer A.F.L. Barendrecht, oprichter van het bedrijf; de heer E. Barendrecht, algemeen directeur van AFL Barendrecht; Gert-Jan Metselaar, directeur van de Gemeenschappelijke Regeling Nieuw Reijerwaard (GRNR)

Algemeen directeur Eric Barendrecht van AFL Barendrecht en Gert-Jan Metselaar, directeur van de Gemeenschappelijke Regeling Nieuw Reijerwaard, hebben een overeenkomst ondertekend voor de voorreservering van een perceel van ruim 2,2 hectare (22.245 m²) op Nieuw Reijerwaard.   

AFL Barendrecht is gespecialiseerd in gekoelde opslag, gekoeld transport en containertransport van groente, fruit, verpakte consumentenproducten en non-food goederen. Het bedrijf is actief in binnen- en buitenland.

Uitbreidingsmogelijkheden
Eric Barendrecht vertelt waarom AFL Barendrecht heeft gekozen voor Nieuw Reijerwaard als nieuwe vestigingsplek: “Op onze huidige locatie aan het Oosteinde in Barendrecht zijn wij in 12 jaar tijd zo gegroeid dat wij onze activiteiten daar niet meer kunnen uitbreiden. Nieuw Reijerwaard biedt ons die uitbreidingsmogelijkheden wel. Vanuit deze nieuwe vestiging kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn.”

Op Nieuw Reijerwaard bouwt het bedrijf een bedrijfsgebouw met parkeerplaatsen. Het gebouw zal eind 2022 in gebruik worden genomen. Gert-Jan Metselaar: “We zijn heel blij met de interesse van AFL Barendrecht voor Nieuw Reijerwaard. We bieden voor veel bedrijven uit de regio ruimte voor benodigde uitbreiding. Zeker bedrijven binnen de AGF-logistiek zijn hier van harte welkom!”

Grossier in groenten en fruit
De heer A.F.L. Barendrecht heeft de Firma Barendrecht opgericht in 1971. Het bedrijf is begonnen als grossier in groenten en fruit op de veiling van Zwijndrecht. Sinds de eeuwwisseling is AFL Barendrecht van grossier/importeur/exporteur van AGF-producten langzaam overgegaan naar de logistieke dienstverlening in AGF. Het bedrijf telt 45 medewerkers.

Geef je mening