Nieuwsbericht
Deel dit bericht

Edwin Roos slaat eerste paal voor nieuwbouw Allround Cargo Handling

Gert-Jan Metselaar (rechts) overhandigt het welkomstcadeau aan Edwin Roos (links)

Op de laatste dag van september 2020 heeft Edwin Roos, directeur van NXR Vastgoed B.V, samen met zijn gezin de eerste paal geslagen van de nieuwbouw voor Allround Cargo Handling (ACH) op Nieuw Reijerwaard. NXR Vastgoed B.V. heeft voor het perceel een erfpachtovereenkomst getekend met de gemeente Ridderkerk. De nieuwbouw bestaat uit een warehouse met kantoren.

ACH is een logistiek dienstverlener met lucht- en zeevrachtkantoren in Ridderkerk, Rotterdam en Amsterdam. Het bedrijf is gericht op de opslag, overslag en logistiek van voedingsmiddelen en onder andere gespecialiseerd in noten en gedroogd fruit. Daarnaast zijn zij ook een keurpunt voor de nVWA. De nieuwe vestiging in Ridderkerk beslaat 26.000 vierkante meter op 4,1 hectare bouwgrond. Het gaat voornamelijk om de opslag en distributie van voedingsmiddelen. Edwin Roos verwacht dat ACH het pand medio oktober 2021 in gebruik kan nemen.

Welkomstcadeau
Het slaan van de eerste paal werd op gepaste wijze gevierd met een gezellige bijeenkomst. Edwin Roos moest vanwege de verscherpte coronamaatregelen de feestelijkheden op het allerlaatste moment verdelen in een bijeenkomst voor personeel en een bijeenkomst voor genodigden. Gert-Jan Metselaar, directeur van de GR Nieuw Reijerwaard, bracht als welkomstcadeau een toepasselijke cadeau mee. Zodra de nieuwbouw af is krijgt ACH een luchtfoto van het bedrijf aangeboden.

Geef je mening