Nieuwsbericht
Deel dit bericht

Nieuwbouw Bakker Barendrecht en Kivits vordert gestaag

De nieuwbouw van Bakker Barendrecht wordt in juli opgeleverd. Op het kavel van 6,6 hectare aan de Laurierweg is een logistiek centrum van circa. 30.000 vierkante meter gebouwd. Met deze nieuwbouw breidt Bakker Barendrecht (onderdeel van Greenyard), haar bestaande capaciteit in Ridderkerk uit. Het nieuwe gebouw is duurzaam en energiezuinig gebouwd.

De contouren van de bouw van een nieuw koelhuis en logistiek centrum voor de drie bedrijven Kivits–Goes, VGK Cool Logistics en ERP op Nieuw Reijerwaard zijn in zicht. Het pand biedt straks in de eerste fase ruimte aan de opslag van een kleine 20.000 pallets fruit die door Kivits-Goes en VGK geëxploiteerd zullen worden. Daarnaast komen er een verpakkingsruimte van 3.500 m2 en kantoorruimte voor vaste klanten. Kivits-Goes en VGK hebben voor ogen om met de klanten die een kantoorruimte betrekken een aantal zaken gezamenlijk te organiseren, zoals een centraal bedrijfsrestaurant en een fitnessruimte.

De ontwikkeling van de nieuwbouw is in handen van Kivits–Goes Beheer en een bouwteam, aangestuurd door hoofdaannemer Willy Naessens Nederland B.V.

Geef je mening