Nieuwsbericht
Deel dit bericht

Aankoop grond en kassen Boer den Hoedt

De Gemeenschappelijke Regeling Nieuw Reijerwaard (GRNR) heeft de grond en de kassen van sla-teler Boer den Hoedt aan de Voorweg 17a-19 aangekocht. Het gaat om een perceel van bijna 3,8 hectare. Daarmee heeft de GRNR een van de laatste grondaankopen voor de ontwikkeling van Nieuw Reijerwaard afgerond.

Boer den Hoedt, dat bekend staat om de moderne en duurzame teelt van (kluit)sla op water, blijft nog tot uiterlijk 1 april 2021 actief aan de Voorweg.  Zij verhuizen hun activiteiten naar Nieuw Prinsenland in Dinteloord. Hier heeft het bedrijf een perceel van 9,3 hectare aangekocht. De verhuizing biedt Boer den Hoedt dan ook volop groeimogelijkheden.

Op de huidige locatie van Boer den Hoedt op Nieuw Reijerwaard wordt de Blauwe Wig langs de Verbindingsweg verder ingericht. De Blauwe Wig wordt parallel aan de Verbindingsweg aangelegd en vangt het overtollige afvoer- en regenwater op en vermindert daarmee de druk op de riolering.

Geef je mening