Nieuwsbericht
Deel dit bericht

Gert-Jan Metselaar benoemd tot algemeen directeur GRNR

Gert-Jan Metselaar start op 2 juli als directeur van de Gemeenschappelijke Regeling Nieuw Reijerwaard

RIDDERKERK – Gert-Jan Metselaar (1961) uit Nootdorp start per 2 juli 2019 als algemeen directeur van de Gemeenschappelijke Regeling Nieuw Reijerwaard (GRNR). De huidige interim directeur Frans-Maarten den Breejen blijft binnen de organisatie werkzaam als manager bedrijfsvoering.

Gert-Jan Metselaar heeft jarenlange ervaring op het gebied van het aansturen van gemeenschappelijke regelingen en gebiedsontwikkeling. Op dit moment is hij directeur van het Ontwikkelingsbedrijf Bedrijvenpark Hoeksche Waard. De heer Metselaar zal deze functie combineren met zijn taak als algemeen directeur van de GRNR. Het Algemeen Bestuur van de GRNR heeft hiertegen geen bezwaar aangezien het Bedrijvenpark Hoeksche Waard geen concurrentie vormt voor Nieuw Reijerwaard.

Nieuwe reservering getekend
De nieuwe algemeen directeur gaat leiding geven aan de projectorganisatie van de GRNR en zal samen met de nieuw aan te stellen acquisiteur voor het gebied verantwoordelijk zijn voor de verkoop van kavels op Nieuw Reijerwaard. Van die kavels is er sinds afgelopen maand één minder beschikbaar. Een bedrijf, dat vooralsnog anoniem wil blijven, heeft een nieuwe reservering voor een kavel getekend.

Geef je mening