Onthulling bouwbord Nieuw Reijerwaard

11-7-2013

Op donderdag 11 juli 2013 hebben Cees Versendaal, voorzitter van de Gemeenschappelijke Regeling Nieuw Reijerwaard (GRNR) en Arie den Ouden, vice-voorzitter van de GRNR, het eerste bouwbord van Nieuw Reijerwaard onthuld. Het bord staat langs de Verbindingsweg bij de entree van het gebied, vanaf Barendrecht gezien aan de rechterkant.

De onthulling vond plaats in aanwezigheid van enkele ondernemers die gevestigd zijn op de aangrenzende bedrijventerreinen Verenambacht en BTOost. Nieuw Reijerwaard biedt ruimte voor uitbreiding van de huidige bedrijvigheid op deze twee bedrijventerreinen, wat momenteel al het grootste gespecialiseerde agroversfood-cluster is in Nederland, met een groot aantal dienstverlenende bedrijven die elkaar versterken.


Hét internationale knooppunt voor agro/vers/food logistiek
De Gemeenschappelijke Regeling Nieuw Reijerwaard (GRNR) realiseert in opdracht van de gemeenten Barendrecht, Ridderkerk en Rotterdam 96 hectare bedrijventerrein in de Polder Nieuw Reijerwaard. Dit bedrijventerrein voorziet in de vraag naar substantiële uitbreiding van het aanwezige agro/vers/food cluster in Barendrecht en Ridderkerk.               
In oktober 2013 start de grondverkoop van de eerste ontwikkelingsfase. De eerste bedrijven die zich op Nieuw Reijerwaard gaan vestigen kunnen in het eerste kwartaal van 2014 starten met bouwen.

Onthulling bouwbord Nieuw Reijerwaard.

 

Onthulling bouwbord Nieuw Reijerwaard

 

Links op de foto de heer Den Ouden, vice-voorzitter van de GRNR, rechts de heer Versendaal, voorzitter van de GRNR.