28 november tot en met 12 december: werkzaamheden IJsselmondse Knoop

18-11-2022

Let op: weekendafsluiting 9 t/m 12 december

Vanaf 28 november tot en met 12 december staan enkele wegafsluitingen op de planning rondom de IJsselmondse Knoop, waaronder een afsluiting van de Verenambachtseweg richting de IJsselmondse Knoop in de periode maandag 28 november tot vrijdag 9 december. Ook vindt er van vrijdag 9 t/m maandag 12 december een weekendafsluiting plaats.

De aannemer gaat de komende periode aan de slag met heiwerkzaamheden en het plaatsen van bewegwijzeringsportalen. In december wordt de Verenambachtseweg omgezet over de onderdoorgang.

Bekijk alle werkzaamheden hier.

 

Werkzaamheden in nacht van 30 november op 1 december

 Let op: de in de laatste digitale nieuwsbrief aangekondigde nachtwerkzaamheden op 28/29 en 29/30 november komen te vervallen. Om de overlast voor omwonenden te beperken hebben we deze werkzaamheden gecombineerd en in één nacht gepland. De werkzaamheden vinden nu plaats in de nacht van woensdag 30 november op donderdag 1 december. In die nacht voeren we onder andere heiwerkzaamheden uit in de middenberm van de Verbindingsweg. Omdat de Verbindingsweg overdag niet mag worden afgesloten, moeten deze werkzaamheden ’s nachts worden uitgevoerd. In de nacht is het veiliger en veroorzaken we ook minder hinder voor het verkeer. De werkzaamheden kunnen wel leiden tot geluidshinder.