Verbindingsweg vrijdag 10 april in beide richtingen gesloten voor verkeer

9-4-2020

De Verbindingsweg is vrijdag 10 april tussen 7.00 en 17.00 uur ter hoogte van Hotel Van der Valk Ridderkerk in beide richtingen gesloten voor alle verkeer. Het gaat over het gedeelte tussen het Waterschapsgebouw en van der Valk Ridderkerk. BAM Infra BV vervangt daar een mantelbuis onder het wegdek. Het verkeer wordt omgeleid via de Verenambachtseweg, de Voorweg en Laurierweg.

De vervanging van de mantelbuis is nodig om het aanleggen van een ondergrondse elektriciteitskabel voor Bakker Barendrecht en Kivits mogelijk te maken. Deze kabel stuit in de huidige buis op een verstopping. Hiervoor moet de Verbindingsweg op het gedeelte tussen Van der Valk Ridderkerk en het Waterschapsgebouw over de gehele breedte worden opengebroken. Het gaat hier om een gedeelte van het onlangs gerenoveerde deel. Deze werkzaamheden waren onvoorzien. We maken van de gelegenheid gebruik om de nog aanwezige stelconplaten in de noordelijke rijbaan te vervangen voor asfalt.

Heeft u vragen over de uitvoering, omleidingsroute of bereikbaarheid, neem dan contact op met de omgevingsmanager van BAM Infra. Jolanda Geleijnse is telefonisch bereikbaar via het nummer 06 - 524 47 425. Of stuur een bericht via Whatsapp. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@nieuwreijerwaard.eu.