Verhuisberichten

6-3-2020

Schneider youngplants vestigt zich in Woudrichem 

Schneider youngplants opent komend najaar een nieuwe vestiging in Woudrichem. De specialist in opkweek van jonge planten en zaden uit stek verlaat dan de huidige locatie aan de Voorweg. Het bedrijf maakt zo ruimte voor de nieuwe ontwikkeling van het bedrijventerrein Nieuw Reijerwaard. In Woudrichem gaat Schneider youngplants voor nieuwe kansen en bouwt daarvoor een nieuw bedrijfspand. De vergunningprocedure is inmiddels gestart. De opening van  de nieuwe plantenkwekerij van 3,5 hectare, voorzien van de nieuwste technieken zoals steekrobots, staat gepland voor november 2020.

Loonwerkbedrijf G.A. van der Waal verhuist naar Maasdam

Loonwerkbedrijf G.A. van der Waal is per 1 maart verhuisd van de Verbindingsweg naar een vestiging aan de Sportlaan 36 in Maasdam. Daar zet het familiebedrijf in onder andere grondverzet, loonwerk en transport zijn werkzaamheden voort.

Tuinderij de Weerdt verplaatst vestiging

Tuinderij V.O.F. de Weerdt heeft Ridderkerk verlaten. De nieuwe vestiging is te vinden aan het Bloemenpad 2 te Made. De Weerdt was gevestigd aan de Voorweg 33.

Van Vugt Kruiden verhuisd 

Van Vugt Kruiden B..V, teler van verse kruiden, eetbare bloemen en babyleaf, verkocht tussen 2012 en in 2015 zijn grond op Nieuw Reijerwaard aan de GRNR en verhuisde het glastuinbouwbedrijf van circa 12000 m2 met een verwerkingsruimte in 2019 naar de Hoogzandweg 16 in Ridderkerk, grenzend aan Nieuw Reijerwaard. Ze blijven graag onderdeel van Dutch Fresh Port.

Kunstgrasgigant verhuisd naar Cornelisland

De Kunstgrasgigant, voorheen gevestigd aan de Voorweg 23, is verhuisd naar het bedrijventerrein Cornelisland. Het nieuwe adres is Euroweg 3 te Ridderkerk.