Maandag 29 april start reconstructie Verbindingsweg

18-4-2019

BAM infra start maandag 29 april met de reconstructie van de Verbindingsweg. Fietsers krijgen tijdens de werkzaamheden te maken met een omleidingsroute via de Krommeweg, de omleidingsroute is met borden langs de weg aangegeven. Volgens planning is de reconstructie medio november klaar. Auto- en vrachtverkeer kan tijdens de werkzaamheden gewoon gebruik blijven maken van de Verbindingsweg.

App

Bam infra heeft de app ‘BAM infra projecten’ ontwikkeld waarmee de aannemer iedereen die deze app op zijn smartphone downloadt, op de hoogte houdt van actuele informatie, planning en omleidingsroutes.

Vlotte doorstroming

 De reconstructie van de Verbindingsweg is nodig voor een vlotte doorstroming van het verkeer en het openbaar vervoer. Bam infra verlegt en verbreedt de weg en legt kruisingen aan met nieuwe wegen (zoals de Laurierweg). Ook komen er  drie ruime groenstroken waar nieuwe bomen in worden geplant.

Vanochtend hebben enkele bestuurders van de GRNR samen met aannemer BAM infra flyers uitgedeeld aan fietsers om hen hierover te informeren.

Foto: Tanja de Jonge, voorzitter van de Gemeenschappelijke Regeling Nieuw Reijerwaard, deelde flyers uit om fietsers te informeren over de start van de werkzaamheden aan de Verbindingsweg.

 

Foto: Henk van Os, vice-voorzitter van de Gemeenschappelijke Regeling Nieuw Reijerwaard, deelde samen met Wouter de Loos, directeur Verwerving BAM infra Nederland, regio west en Frans-Maarten den Breejen, waarnemend directeur van de GRNR flyers uit om fietsers te informeren over de start van de werkzaamheden aan de Verbindingsweg.

Foto: Flyeren ivm de start werkzaamheden aan de Verbindingsweg op 29 april.