Inloopbijeenkomst over Verbindingsweg en IJsselmondse Knoop op 15 april

28-3-2019

Op maandag 15 april 2019 van 19:00 tot 21:00 uur organiseert de Gemeenschappelijke Regeling Nieuw Reijerwaard (GRNR) een inloopbijeenkomst over de Verbindingsweg en de IJsselmondse Knoop bij Van der Valk Ridderkerk.

De bedrijvigheid op Nieuw Reijerwaard gaat groeien. Steeds meer groente en fruit gaat de weg op. Steeds meer medewerkers reizen van huis naar hun werk op het bedrijventerrein. Steeds meer leveranciers leveren hun producten af bij een van de ondernemers op Nieuw Reijerwaard.
Om een vlotte bereikbaarheid te kunnen blijven garanderen, moeten we nu investeren in de reconstructie van de Verbindingsweg en op termijn ook in de aanpassing van de IJsselmondse Knoop.

Tijdens de inloopbijeenkomst op maandag 15 april staan we u graag te woord. U kunt binnenlopen tussen 19 tot 21 uur.

Reconstructie Verbindingsweg en IJsselmondse Knoop

De werkzaamheden aan de Verbindingsweg starten op 29 april en we tonen u graag het ontwerp, de planning van de werkzaamheden en wat de werkzaamheden precies inhouden. Daarnaast geven we inzicht in hoe de IJsselmondse Knoop  verbeterd wordt, de werkzaamheden aan de IJsselmondse Knoop starten medio 2021 en duren tot eind 2022.

Onze experts staan voor u klaar om u volledig te informeren. Uiteraard tonen we beeldmateriaal, ontwerptekeningen en andere (digitale) middelen zodat u volledig inzicht krijgt in het wat en waarom van de reconstructies.

We zien u graag tijdens de inloopbijeenkomst op 15 april 2019.