Aanplant groen tussen grondwal en tuinen bewoners Rijksstraatweg

14-2-2019

De Gemeenschappelijke Regeling Nieuw Reijerwaard (GRNR) start maandag 25 februari 2019 met de aanplanting van het groen vanaf de tuinen van de bewoners van de Rijksstraatweg tot aan het onderhoudspad. Dit noemen we fase 1 van het aanplanten.

BGSV, bureau voor stedenbouw en landschap, heeft het groenplan voor de groene zone tijdens een informatieavond in december 2017 gepresenteerd. Dit groenplan is inmiddels uitgewerkt tot een aanplanttekening. Deze tekening vindt u onderaan dit bericht.

Oorspronkelijk zou in deze fase ook de grondwal worden aangeplant. Die is op dit moment echter onvoldoende stabiel om nu mee te nemen. De eerste fase van de aanplanting die op maandag 25 februari start duurt ongeveer vier weken en is naar schatting in de week van 25 maart 2019 klaar.

Het dagelijks toezicht op de aanplanting is in handen van Anné Plaisier. Hij is tijdens deze fase het aanspreekpunt voor vragen of opmerkingen. Hij is bereikbaar via telefoon 06-15506563 of per e-mail a.plaisier@buroplaisier.nl.

Mocht u vooraf informatie willen inwinnen, dan kunt u terecht bij Henk Warbout via warbout@nieuwreijerwaard.eu.

 

aanplant tussen grondwal en tuinen bewoners