Interactieve kaart geeft volledig beeld Foodcenter Reijerwaard

16-3-2017

Op de website www.foodcenterreijerwaard.eu is sinds deze maand een interactieve kaart van het gebied te zien. Op deze kaart is de volledige ontwikkeling van Nieuw Reijerwaard in beeld gebracht.

 Alle bedrijven en ontwikkelingen binnen Foodcenter Reijerwaard zijn op de kaart te vinden. Zo biedt de kaart veel informatie voor bedrijven die zich hier willen vestigen. Maar ook voor reeds gevestigde bedrijven is het een handig instrument om collega’s te vinden en op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen.

Nieuw Reijerwaard is een uitbereiding van 96 ha op het bestaande agroversfood-cluster in Barendrecht en Ridderkerk; BTO en Verenambacht. Gezamenlijk vormen zij Foodcenter Reijerwaard: het grootste gespecialiseerde agro/vers/foodcluster in Nederland. Foodcenter Reijerwaard is wereldwijd een belangrijk handelscentrum en bestaat uit meer dan 200 bedrijven, waarvan circa 100 bedrijven gespecialiseerd zijn in AGF. Van de top-50 van Nederlandse AGF-bedrijven is een groot deel in Foodcenter Reijerwaard gevestigd. De omzet en de arbeidsplaatsen in het Foodcenter zijn afgelopen 10 jaar met meer dan 50% gestegen naar 6.500 arbeidsplaatsen en 6,6 miljard euro aan omzet.

De kaart is via deze link terug te vinden.