Nieuwe directeur Nieuw Reijerwaard

9-3-2017

Arie Schippers is voorgedragen als nieuwe directeur van de Gemeenschappelijke Regeling Nieuw Reijerwaard (GRNR). Het Algemeen Bestuur van de GRNR neemt daarover op 20 maart een besluit.

De heer Schippers wordt vanaf 1 april 2017 de opvolger van Christine van Grunsven. De benoeming heeft te maken met de nieuwe fase die Nieuw Reijerwaard ingaat: van ontwikkeling van het bedrijventerrein naar acquisitie en marketing.

Arie Schippers (56) was manager gebiedsontwikkeling, acquisitie en duurzaamheid bij de Development Company Greenport Venlo. Naast 30 jaar ervaring bij gemeenten en bedrijven heeft hij een groot netwerk in de agro/vers/food-sector en is hij bekend in de regio Rotterdam. De aandacht van Arie Schippers bij Nieuw Reijerwaard gaat in het bijzonder uit naar marketing en acquisitie.

Volbregt Smit, voorzitter van de GRNR, is tevreden met deze aanvulling op de organisatie van de Gemeenschappelijke Regeling: “De ontwikkeling van Nieuw Reijerwaard ligt goed op schema. Momenteel zijn we in een nieuwe fase beland, die vraagt om versterking van in het bijzonder de marketing en acquisitie. Met de heer Schippers halen we iemand binnen die ruime ervaring heeft op dit vlak binnen de agro/vers/food-sector.”

Christine van Grunsven zal de komende periode lopende zaken afronden. Volbregt Smit: “Mevrouw Van Grunsven heeft het project Nieuw Reijerwaard succesvol van de grond weten te tillen en de eerste uitgifte en reservering gerealiseerd. Wij zijn haar zeer erkentelijk voor haar grote betrokkenheid en enorme inzet.”

Arie Schippers voorgedragen als nieuwe directeur Nieuw Reijerwaard

Foto: Arie Schippers is voorgedragen als nieuwe directeur van de Gemeenschappelijke Regeling Nieuw Reijerwaard