Heembouw kiest voor Nieuw Reijerwaard

8-2-2017

12 hectare gereserveerd

Heembouw wil in Nieuw Reijerwaard een groot distributiecentrum realiseren. Voor de 12 hectare grond die daarvoor nodig is hebben Volbregt Smit, voorzitter van de Gemeenschappelijke Regeling Nieuw Reijerwaard (GRNR), en commercieel directeur Rinus Verhey van Heembouw een overeenkomst getekend. De overeenkomst betreft een reservering van een kavel van 12 hectare aan de Laurierweg. Het beoogde distributiecentrum bestaat uit twee hallen van elk 30.000 vierkante meter.  

De overeenkomst werd woensdag 8 februari in Berlijn getekend tijdens de beurs Fruit Logistica 2017, een vakbeurs op het gebied van de handel in verse groente en fruit voor bedrijven uit de hele wereld.

Heembouw is gespecialiseerd in ontwerp en realisatie van bedrijfsruimten voor de verhuur en verkoop. Het distributiecentrum op Nieuw Reijerwaard is bestemd voor verhuur of verkoop aan bedrijven uit de agro/vers/food/logistiek sector.

Voorzitter Volbregt Smit van de GRNR: "De komst van Heembouw laat zien dat zij, net als wij, vertrouwen hebben in de goede bereikbaarheid van Nieuw Reijerwaard en de clustering van bedrijven in de agro/vers/food/logistiek. Dit distributiecentrum verbreedt het aanbod van Nieuw Reijerwaard enorm en maakt het voor bedrijven nog aantrekkelijker om zich hier te vestigen."

Commercieel directeur Rinus Verhey van Heembouw is positief over de samenwerking: "Nieuw Reijerwaard leent zich uitstekend voor de vestiging van agro- en foodgerelateerde partijen. Wij zijn inmiddels met een aantal geinteresseerde kandidaten in gesprek."   

Foto: Links Volbregt Smit, voorzitter van de Gemeenschappelijke Regeling Nieuw Reijerwaard (GRNR) en rechts Rinus Verhey van Heembouw. 

Foto: Rechtsboven op de foto de locatie van de 12 hectare, het gaat om het terrein Laurierweg/ Peterselieweg, op de foto rechts van de Voorweg.