Foodcenter Reijerwaard op de Fruit Logistica

20-1-2016

Foodcenter Reijerwaard op de Fruit Logistica

Het dagelijks bestuur van de Gemeenschappelijke Regeling Nieuw Reijerwaard zal Foodcenter Reijerwaard vertegenwoordigen op de Fruit Logistica in Berlijn van 3 tot en met 5 februari 2016.

Deze vakbeurs op het gebied van handel in verse groente en fruit trekt jaarlijks meer dan 2.700 standhouders uit de hele wereld en 65.000 bezoekers vanuit de agro/vers/food-sector.

 

Meet the Smart Dutch

Foodcenter Reijerwaard presenteert zich samen met 130 vooraanstaande Nederlandse groente- en fruitspecialisten in het Holland Pavilion (hal 3.2).

Op woensdag 3 februari van 17:00 tot 18:30 uur bezoekt Directeur Generaal Hans Hoogeveen van het Ministerie van Economische Zaken met een delegatie het Holland Pavilion. Hij zal daar een aantal standhouders bezoeken, een persconferentie geven en het nieuwe Holland “ Meet the Smart Dutch” Pavilion openen. Ook is er die middag een inhoudelijk programma. Tijdens een seminar zullen ondernemers de rol van het Nederlands bedrijfsleven in de oplossing van mondiale voedselvraagstukken toelichten.

 

Kavels Foodcenter Reijerwaard te koop

Foodcenter Reijerwaard biedt een breed scala aan vestigingsmogelijkheden speciaal voor een groot aantal dienstverlenende bedrijven die elkaar versterken, zoals internationale handelsbedrijven, verpakkers en bewerkers van groente en fruit, koelcapaciteit en pallethandel. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact opnemen met JLL.nl via 010 – 4 110 440