10 ha grond beschikbaar

20-2-2015

Voor bedrijven die ruimte zoeken binnen de agro/vers/food-logistieke sector is momenteel circa 10 hectare grond op Nieuw Reijerwaard beschikbaar. De GRNR levert maatwerk als het gaat om de omvang van de kavel. Het terrein is goed ontsloten met verbindingen naar het bestaande agro/vers/foodcluster Barendrecht/Ridderkerk. De komende jaren worden voorzieningen aangelegd zoals een parkeerterrein voor wachtparkeerders, een open glasvezelnet en parkmanagement.
Nieuw Reijerwaard biedt een breed scala aan vestigingsmogelijkheden speciaal voor bedrijven die op zoek zijn naar een locatie waar de agrologistieke bedrijvigheid geconcentreerd is en waar goede verbindingen zijn. Dit gebied is het grootste gespecialiseerde agro/vers/foodcluster in Nederland, met een groot aantal dienstverlenende bedrijven die elkaar versterken, zoals internationale handelsbedrijven, verpakkers en bewerkers van groente en fruit, koelcapaciteit en pallethandel.
Nieuw Reijerwaard is gunstig gelegen voor het hergroeperen van de belangrijke overzeese (longsea) en Europese (shortsea) import van verse groenten en fruit, aangevuld met een breed assortiment aan in Nederland geteelde producten.

Pionierskorting
De eerste bedrijven die zich vestigen hebben grote invloed op de ontwikkeling van het foodcenter de komende jaren.  Bovendien komen de eerste bedrijven in aanmerking voor een pionierskorting, waardoor de vestiging extra aantrekkelijk is. Interesse? Klik hier of maak een afspraak met Christine van Grunsven via info@nieuwreijerwaard.eu