Nieuwsbrief

Nieuw Reijerwaard

7 november 2012, nummer 6

 

 
 

Nieuw Reijerwaard staat de komende jaren een grote verandering te wachten. Het gebied krijgt een bedrijfsbestemming. Het huidige gebruik (agrarisch en glastuinbouw) eindigt. Deze ontwikkeling heeft een grote impact op het gebied, de omgeving en de bewoners en gebruikers ervan.

 

Wij willen u daarom graag zo volledig mogelijk informeren over de ontwikkeling Nieuw Reijerwaard. In deze nieuwsbrief vindt u informatie over de ontwikkeling en realisatie van Nieuw Reijerwaard. Als u vragen heeft, waar u in de nieuwsbrief geen antwoord op vindt, kunt u die stellen via info@nieuwreijerwaard.eu.

 
 

 

 

vaststelling ontwerpinpassingsplan

Het ontwerpinpassingsplan voor Nieuw Reijerwaard is vandaag door Gedeputeerde Staten (GS) van de provincie Zuid-Holland vastgesteld. Nu volgt een periode van terinzagelegging. Het ontwerpinpassingsplan zal vanaf 16 november t/m 27 december ter inzage liggen. Via deze link kunt u hier meer over lezen.

De provincie organiseert een inloopavond op maandag19 november. Op deze avond zijn deskundigen van de provincie aanwezig om toelichting te geven op het inpassingsplan en om vragen te beantwoorden.

 

 

 
Heeft u vragen?
 

De GRNR is ook aanwezig tijdens de inloopavond op 19 november 2012. De directeur van de GRNR, Christine van Grunsven is aanwezig en aan haar kunt u uw vragen stellen.

   
 

 

 

Fotoboek

De Oudheidkamer Ridderkerk heeft het afgelopen jaar met honderden foto's Nieuw Reijerwaard vastgelegd in zijn huidige vorm. In januari 2013 komt het boek uit. Er zijn ruim 400 foto’s in het boek opgenomen. Het boek geeft een beschrijving van de bewoners en ondernemers die in de afgelopen periode in het gebied gevestigd waren.

Via info@nieuwreijerwaard.eu kunt u tot en met 23 november via voorinschrijving een exemplaar van het boek bestellen. Het boek kost bij voorinschrijving € 49,50, daarna kost het boek € 64,50.

  Fotoboek

 

 

  Deze nieuwsbrief is een twee-wekelijkse uitgave van de GR Nieuw Reijerwaard.
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier om u af te melden.
 

 

 

Telefoon: 0180 2000 30 | email: info@nieuwreijerwaard.eu