Nieuwsbrief

Nieuw Reijerwaard

23 juli 2015, nummer 56

 

JLL geselecteerd als makelaar
 

Jones Lang Lasalle (JLL) is voor de komende jaren verkopend makelaar voor de percelen in Nieuw Reijerwaard. Met JLL zijn afspraken gemaakt voor de komende drie jaren. 

 

Binnenkort zullen de naam en telefoonnummer van JLL toegevoegd worden aan de bouwborden die in het gebied staan.

 
 

 

 

 
Bijpraten bedrijven - 8 juli 2015
 

Op 8 juli heeft de Gemeenschappelijke Regeling Nieuw Reijerwaard (GRNR) bedrijven uitgenodigd om bij te praten over de ontwikkelingen in Nieuw Reijerwaard. De voortgang in algemene zin is aan de orde geweest. Daarnaast is informatie gedeeld over de ontwikkelingen rond parkmanagement, energie

 

en het onderzoek dat in opdracht van de GRNR door Alterra Wageningen Universiteit en Hillenraad wordt uitgevoerd naar het Foodcenter Reijerwaard.  Er zullen zo’n 4 a 5 bijpraatavonden per jaar georganiseerd worden.

 
 

 

 

Start ontwerp groene of 100-meter-zone achter woningen rijksstraatweg
 

Op 9 juli 2015 zijn ruim 20 bewoners gestart met het ontwerp voor de 100-meter-zone achter de woningen aan de Rijksstraatweg. In het inpassingsplan heeft deze zone de bestemming ‘groen’ gekregen. De GRNR heeft enkele randvoorwaarden voor het gebied meegegeven, zoals de hoeveelheid oppervlaktewater

 

en de 7 meter hoge grondwal die in het gebied gerealiseerd moeten worden. Het komend jaar gaan de bewoners in 8 tot 10 bijeenkomsten een ontwerp maken voor deze zone. Het traject wordt begeleid door BGSV, een bureau voor stedenbouw en landschap.

 
 

 

 

 
Spreekuur vervalt gedurende vakantieperiode
 

Tot half augustus is ook in Nieuw Reijerwaard de vakantie merkbaar. Niet op alle dagen in de week is er de hele dag bezetting. Dat betekent dat het spreekuur op woensdagmiddag in de vakantieperiode vervalt. Vanaf 19 augustus is er weer een spreekuur op woensdagmiddag.

 

Na de vakantie is er ook een maandelijks spreekuur in de avonduren.

 

Voor vragen kunt u bij ons terecht via e-mail (info@nieuwreijerwaard.eu) en telefoon (0180 - 2000 30).

 
 

 

 

 
 

Nieuw Reijerwaard is de komende jaren volop in verandering. Het gebied heeft een bedrijfsbestemming gekregen. Het gebruik van agrarisch en glastuinbouw eindigt. Deze ontwikkeling heeft een grote impact op het gebied, de omgeving en de bewoners en gebruikers ervan.

 

Wij willen u daarom graag zo volledig mogelijk informeren over de ontwikkeling Nieuw Reijerwaard. In deze nieuwsbrief vindt u informatie over de ontwikkeling en realisatie van Nieuw Reijerwaard. Als u vragen heeft, waar u in de nieuwsbrief geen antwoord op vindt, kunt u die stellen via info@nieuwreijerwaard.eu.

 
 

 

 

  Kavels voor vers logistiek Deze nieuwsbrief is een periodieke uitgave van de GR Nieuw Reijerwaard.
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier om u af te melden.
 

 

 

Telefoon: 0180 2000 30 | email: info@nieuwreijerwaard.eu