Nieuwsbrief

Nieuw Reijerwaard

17 december 2013, nummer 28

 

 
Bespreking Quick Scan woningen Rijksstraatweg buiten inpassingsplan in Algemeen Bestuur
 

De inschrijving voor de aankoop van grond op Nieuw Reijerwaard is geopend. Vanaf het tweede kwartaal van 2014 kan de bouw gestart worden.

 

Belangstellenden kunnen u contact opnemen met de Gemeenschappelijke Regeling Nieuw Reijerwaard, via 0180 – 2000 30, info@nieuwreijerwaard.eu.

 
 

 

 

Ondertussen in het gebied

Deze maand is gestart met het voorbereiden van werkzaamheden in het gebied. Eerst zijn zogenaamde zakbaken aangebracht bij de gasleiding. Ongeveer elke 50 meter is een band om de gasleiding aangebracht met een peilbuis die boven het maaiveld uitsteekt. De zakbaken worden gemonitord om eventuele beweging van de gasleiding te meten. De marges voor beweging van de gasleiding zijn uiterst klein. Met de Gasunie zijn afspraken gemaakt over de manier van werken in de buurt van de gasleiding. Deze zakbaken maken onderdeel uit van de afspraken.

De aannemer verwacht deze week het plaatsen van de zakbaken afgerond te hebben. In januari wordt gestart met het aanbrengen van de voorbelasting op de zones waar later riolering en een deel van de weg worden gerealiseerd.

  Zakbaken

 

 

kerstwens

 

 

De volgende nieuwsbrief kunt u in 2014 verwachten.
De komende twee weken zijn we op werkdagen telefonisch en per mail bereikbaar.

 

 

 
 

Nieuw Reijerwaard staat de komende jaren een grote verandering te wachten. Het gebied krijgt een bedrijfsbestemming. Het huidige gebruik (agrarisch en glastuinbouw) eindigt. Deze ontwikkeling heeft een grote impact op het gebied, de omgeving en de bewoners en gebruikers ervan.

 

Wij willen u daarom graag zo volledig mogelijk informeren over de ontwikkeling Nieuw Reijerwaard. In deze nieuwsbrief vindt u informatie over de ontwikkeling en realisatie van Nieuw Reijerwaard. Als u vragen heeft, waar u in de nieuwsbrief geen antwoord op vindt, kunt u die stellen via info@nieuwreijerwaard.eu.

 
 

 

 

  Kavels voor vers logistiek Deze nieuwsbrief is een twee-wekelijkse uitgave van de GR Nieuw Reijerwaard.
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier om u af te melden.
 

 

 

Telefoon: 0180 2000 30 | email: info@nieuwreijerwaard.eu